پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
دوشنبه ٣٠ مرداد ١٣٩٦ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۱۱ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۱۲۶۳ مورد

تعداد بازدید های کل : ۵۳۱۵۱۶ مورد

سه شنبه ٢٦ اسفند ١٣٩٣ ساعت ١١:٤٨ ق.ظ   ( بازدید : 1398 نفر )

مصرف آجیل شور در ایام نوروز به دلیل ایجاد عوارض و عواقب نامطلوب برای همه به ویژه مبتلایان به فشار خون ممنوع است.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت بجنورد با اعلام این مطلب گفت : افرادی که دارای فشار خون و چربی بالا، اضافه وزن و بیماری های قلبی ـ عروقی هستند باید از مصرف آجیل شور خودداری و آجیل خام را جایگزین آن کنند.

«شهلا جودت» افزود : استفاده متعادل از آجیل خام در رژیم غذایی روزانه به دلیل وجود فسفر، کلسیم، منیزیوم و آهن ضروری است.

وی تصریح کرد : مصرف بادام به عنوان غنی ترین منبع ویتامین E و گردو به دلیل اسیدهای چرب به افرادی که کلسترول بالا دارند، توصیه می شود.


منبع : به گزارش پایگاه خبری وب دا: چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.