پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
شنبه ١ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۴۵ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۸۳۹ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۱۹۲۰۷۴ مورد

دوشنبه ٧ اردیبهشت ١٣٩٤ ساعت ١١:٦ ق.ظ   ( بازدید : 1063 نفر )

جناب آقای دکترفریبرز صادقیان، رئیس شبکه بهداشت درمان شهرستان فاروج وکارشناسان معاونت بهداشتی دانشگاه جناب آقای یزدانی و جناب آقای یوسفی در حاشیه برگزاری جشنواره غذای سالم در تاریخ 94.2.6 اظهار داشت: جشنواره غذای سالم در راستای شعار هفته سلامت، ایمنی غذا از مزرعه تا سفره وبه صورت جزئی تر از خاک تا جسم با هدف ترویج استفاده از غذاهای سالم برگزار شده است.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت : جناب آقای دکترفریبرز صادقیان، رئیس شبکه بهداشت درمان شهرستان فاروج در حاشیه برگزاری جشنواره غذای سالم در تاریخ 94.2.6  اظهار داشت: جشنواره غذای سالم در راستای  شعار هفته سلامت، ایمنی  غذا از مزرعه  تا سفره  وبه صورت جزئی تر از خاک تا جسم با هدف ترویج استفاده از غذاهای سالم برگزار شده است.

 

وی گفت: 32نوع غذا در بخشهای  نان، آش، سالاد وماهی با شرکت 32 نفر در این جشنواره به رقابت گذاشته شد.

جناب دکتر صادقیان گفت: داوری غذاها وانتخاب برگزیدگان با معیارهای، روش پخت غذا، میزان استفاده از شکر، نمک و روغن در غذا، تنوع در استفاده از گروه های غذایی، طعم، تزئین وظاهر غذاسنجیده می شود .

وی یادآورشد: یکی از مزایای این جشنواره، مشارکت 5 رستوران از رستوران های سطح شهرستان در بخش ویژه پخت ماهی است.

وی گفت: بعد از انجام داوری، 12 غذا با معیارهای لحاظ شده 3 داور این رقابت ها، همگون بود که از 12 شرکت کننده با اهدا جوایز قدر دانی شد.

 

 


منبع : شبکه بهداشت و درمان فاروج چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.