دانش آموزان علاوه بر 3 وعده غذای اصلی به حداقل 2 میان وعده نیاز دارند.
به گزارش « وب دا » کارشناس سلامت جوانان ، نوجوانان و مدارس معاونت بهداشتی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : دانش آموزان باید هر 6-4 ساعت برای نگه داشتن غلظت قند خون در حد طبیعی ، میان وعده مغذی بخورند تا فعالیت سیستم عصبی و علمکرد مغز در حد مطلوب باقی بماند.
« زهرا رحمانیه » تصریح کرد : موادی مانند چیپس ، غلات حجیم شده ، نوشابه های گاز دار و اغلب یخمک ، کیک و بیسکویت ها دارای ارزش غذایی نیستند و بدون تامین نیازهای تغذیه ای دانش آموزان موجب سیری کاذب می شوند.
وی در ادامه افزود : میوه های تازه ، هویچ ، میوه های خشک ، آب میوه های طبیعی که در منزل تهیه می شود ، شیر و لبنیات کم شرب ، انواع خشکبار و آجیل کم نمک و خام می توانند به عنوان میان وعده در برنامه غذایی دانش آموزان قرار گیرند.