پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
سه شنبه ٤ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۲۳ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۹۸۴ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۱۹۶۶۴۱ مورد

شنبه ١٩ دی ١٣٩٤ ساعت ١٢:٥٥ ب.ظ   ( بازدید : 973 نفر )

استنشاق بخارات روغن سوخته زمینه ساز سرطان ریه

استنشاق بخارات روغن سوخته زمینه ساز ابتلا به سرطان ریه است .

کارشناس مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : قرار گرفتن مکرر در معرض بخارروغن های مورد استفاده برای سرخ کردن غذا ( بدون استفاده از دستگاه تهویه و دودکش برای دفع بخارات حاصل از روغن ) زمینه ساز سرطان ریه است.

« نسرین علیزاده » در ادامه تصریح کرد : بعضی از روش های نادرست طبخ مواد غذایی مانند پخت گوشت در حرارت بالا ف تولید مواد سرطان زا می کند .

این کارشناس همچنین افزود : فراوری گوشت ها و تهیه انواع گوشت های دودی شده و نمک سود شده و یا اضافه کردن مواد شیمیایی و نگهدارنده به آنها در صنایع غذایی مثلا در انواع سوسیس ، کالباس ، هات داگ و کنسروهای گوشت ، سبب تبدیل پروتئین گوشت به ترکیبات سرطان زا می شود. 


منبع : معاونت بهداشت دانشگاه چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.