پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
پنج شنبه ٣ فروردين ١٣٩٦ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۱۵ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۳۸۲ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۶۸۲۹۲ مورد

پنج شنبه ٢٠ اسفند ١٣٩٤ ساعت ١٠:٧ ق.ظ   ( بازدید : 374 نفر )

رعایت ایمنی و بهداشت مواد غذایی در سفر مانع بروز مسمومیت غذایی می شود.

به گزارش « وب دا » معاون غذا و داروی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : غذاهای مسموم کننده ممکن است بو یا مزه ناخوشایندی نداشته باشند و باید نسبت به سلامت و عدم فساد مواد غذایی اطمینان حاصل نمایید .

دکتر « سید علی وکیلی » با اشاره به اینکه اکثر مسمومیت های غذایی ظرف 24 ساعت برطرف می شوند اما بعضی از آنها کشنده می باشند، تاکید کرد : در هنگام سفر از حمل گوشت خام ، تخم مرغ خام و فرآورده های لبنی با ماندگاری کوتاه خودداری نمایید زیرا سریع فاسد می شوند.

این مسئول در ادامه افزود : از خرید قوطی های کنسرو دارای برآمدگی ، فرورفتگی یا نشتی خودداری نمایید و کنسروها را قبل از مصرف 20 دقیقه در آب بجوشایند .

دکتر « وکیلی » با بیان ایکه هرگز غذاهای پخته را بیش از2 ساعت ( اگر هوای اتاق گرم است بیش از یک ساعت ) در دمای محیط قرار ندهید، تصریح کرد : برای دوباره گرم کردن غذاهای باقیمانده ، آنها را تا 74 درجه سانتی گراد گرما دهید تا غذا بخار کند.

به گفته وی علایم و نشانه های برخی از مسمویمت های غذایی با تاخیر ظاهر می شود یعنی ممکن است 12 تا 24 ساعت بعد از مصرف غذای آلوده همراه با نشانه هایی شامل تب ، خستگی ، تهوع ، استفراغ ، اسهال شدید ، ضعف و شکم درد باشد

 


منبع : به گزارش پایگاه خبری وب دا: چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.