پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
پنج شنبه ٣ فروردين ١٣٩٦ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۱۳ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۳۸۳ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۶۸۲۹۳ مورد

شنبه ٢٢ خرداد ١٣٩٥ ساعت ٩:٣٩ ق.ظ   ( بازدید : 213 نفر )

روزه خود را با قندهای مصنوعی و غذاهای سرد افطار نکنید.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، مسئول بهبود تغذیه دانشگاه با تاکید بر این مطلب گفت :بهتر است روزه را باخرما، عسل، کشمش و یا یک قند طبیعی دیگر افطار کرد.

 «نسرین علیزاده» عنوان کرد:با توجه به آن که طول شب در فصل تابستان کوتاه است، بهتر است روزه داران پس از صرف یک افطار ساده و سبک شام میل کنند و تا پیش از خوابیدن 2 لیوان چای کم رنگ، یک لیوان شیر و حداقل 2 عدد میوه به ویژه سیب با پوست مصرف کنند.

وی افزود : مصرف غذاهای سبک حاوی سبزیجات مانند سوپ کلم، گل کلم، سیب زمینی، کرفس، کلم بروکلی، نخود فرنگی و هویچ و هم چنین نان و پنیر وگردو، کره و عسل و تخم مرغ آب پز برای افطار بسیار مناسب و مفید است.

وی نسبت به مصرف غذاهای آماده، فست فودها و نوشیدنی های بی ارزش صنعتی هشدار داد و تصریح کرد : در این ماه بهتر است غذاهای سرخ شده مصرف نشود زیرا علاوه بر افزایش چربی خون، زمینه سوء هاضمه، ورم معده و اختلال در وزن و تشنگی فراهم می شود.


منبع : به گزارش پایگاه خبری وب دا: چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.