روزه خود را با قندهای مصنوعی و غذاهای سرد افطار نکنید.
به گزارش پایگاه خبری وب دا، مسئول بهبود تغذیه دانشگاه با تاکید بر این مطلب گفت :بهتر است روزه را باخرما، عسل، کشمش و یا یک قند طبیعی دیگر افطار کرد.
«نسرین علیزاده» عنوان کرد:با توجه به آن که طول شب در فصل تابستان کوتاه است، بهتر است روزه داران پس از صرف یک افطار ساده و سبک شام میل کنند و تا پیش از خوابیدن 2 لیوان چای کم رنگ، یک لیوان شیر و حداقل 2 عدد میوه به ویژه سیب با پوست مصرف کنند.
وی افزود : مصرف غذاهای سبک حاوی سبزیجات مانند سوپ کلم، گل کلم، سیب زمینی، کرفس، کلم بروکلی، نخود فرنگی و هویچ و هم چنین نان و پنیر وگردو، کره و عسل و تخم مرغ آب پز برای افطار بسیار مناسب و مفید است.
وی نسبت به مصرف غذاهای آماده، فست فودها و نوشیدنی های بی ارزش صنعتی هشدار داد و تصریح کرد : در این ماه بهتر است غذاهای سرخ شده مصرف نشود زیرا علاوه بر افزایش چربی خون، زمینه سوء هاضمه، ورم معده و اختلال در وزن و تشنگی فراهم می شود.