تغذیه نادرست می تواند در تشدید ، شیوع و مدت افسردگی تاثیر بسزایی داشته باشد.
به گزارش « وب دا » مدیر گروه سلامت روان ، اجتماعی ، اعتیاد و الکل معاونت بهداشتی دانشگاه با بیان اینکه افسردگی یکی از شایع ترین مشکلات بهداشت روان است ، گفت : بدخوری ، بیش خوری و کم خوری افراد ضمن پیروی از برنامه غذایی نامناسب در بروز اختلالات روانی به ویژه افسردگی نقش دارد.
دکتر « بهناز گنابادی » تصریح کرد : کمبود برخی مواد مغذی در رژیم غذایی مانند اسیدهای چرب امگا ، اسید فولیک ، ویتامین B 12 ، روی ، آهن ، ویتامین B 6 و ویتامین E افسردگی را تشدید می کند.
وی در خصوص علائم واضح افسردگی نیز بیان کرد : خستگی مزمن ، خواب آشفته ، تغییر در اشتها ، سردرد ، اختلالات گوارشی ، بی قراری ، تحریک پذیری ، عصبانیت ، از بین رفتن احساس لذت و احساس بی کفایتی و بی ارزشی از جمله این علائم است .