جمعه ٢٨ تیر ١٣٩٨ -

چهارشنبه ٧ مهر ١٣٩٥ ساعت ١١:٠ ق.ظ   ( بازدید : 828 نفر )

جلسه ارزیابی داخلی سنجه های استانداردهای اعتباربخشی آموزشی بیمارستان امام خمینی(ره) شیروان

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام خمینی(ره)

دکتر سیدرضا سیدحسینی رئیس بیمارستان امام خمینی(ره) شیروان گفت:

در مورخه 06/07/95 اجرای برنامه اعتبار بخشی آموزشی بیمارستان ها صبح امروز یک گروه ارزیاب از معاونت آموزشی دانشگاه، بمنظور ارزیابی داخلی سنجه های استانداردهای اعتباربخشی آموزشی بیمارستان امام خمینی(ره) شیروان، حضور یافتند و به ارزیابی واحدهای بیمارستانی پرداختند.

دکتر حسینی گفت: دستورالعمل اعتباربخشی آموزشی بیمارستان ها شامل 140 استاندارد در 10 حوزه می باشد. با توجه به اهمیت موضوع و دستیابی به هدف کلان بیمارستان" توسعه و ارتقای سطح دانش و آگاهی اعضای هیأت علمی - فراگیران و نیروی انسانی شاغل" که منجر به ارتقای کیفیت ارائه خدمات درمانی و بالینی و آموزشی به شهروندان می گردد، تاکنون جلسات متعددی جهت فراهم نمودن استانداردها برگزار گردیده است.

منبع : بیمارستان امام خمینی (ره) شیروان چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان

ایلر سلطانییكشنبه ١ مرداد ١٣٩٦ ساعت ١٧:١٩ ب.ظ

با سلام و احترام کل سنجه های محور آموزش بر اساس استانداردهای اعتبار بخشی سال 95 را تقاضا دارم.