پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
جمعه ٣١ فروردین ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۳۹ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۲۱۳ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۱۹۰۵۳۴ مورد

شنبه ٢٢ آبان ١٣٩٥ ساعت ٨:٤ ق.ظ   ( بازدید : 720 نفر )

بوی بد دهان

بوی بد دهان از عواملی است که علاوه بر ایجاد بیماری می تواند در برخوردهای اجتماعی نقش مؤثری داشته باشد. برای جلوگیری از بوی بد دهان باید نکات زیر را رعایت نمود :

1 – استعمال دخانیات را خاتمه دهید.

2 – از زیاده روی در مصرف غذاهای حاوی سیر ، کلم ، شلغم و حبوبات پرهیز نمایید.

3 – سبزیجات معطر همانند نعناع ، جعفری ، کرفس ، هویج و بادام مصرف کنید که می تواند بوی بد دهان را کاهش دهد.

4 – بلافاصله پس از هر وعده غذایی دندان ها را مسواک زده و یا با محلول دهان شویه شستشو دهید و با ملایمت روی زبان را نیز تمیز کنید.

5 – با مراجعه دوره ای به دندانپزشک و اصلاح پوسیدگی های دندانی و در صورت لزوم جرم گیری دندان ها و درمان بیماری لثه سلامت حفره دهانی را تضمین نمایید.

6 – در صورتی که علایم سینوزیت مزمن دارید به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه نمایید.

7 – چون برخی داروها باعث بوی بد دهان می شوند هرگز خودسرانه دارویی را مصرف نکنید.

8 – میکروب هلیکوباکتر پیلوری می تواند عامل سوء هاضمه و بوی بد دهان باشد و در صورتیکه با رعایت موارد ذکر شده فوق بوی بد دهان شما رفع نشد به پزشک متخصص داخلی مراجعه نمایید.

 


منبع : واحد بهداشتی دانشکده دندانپزشکی چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.