پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
جمعه ٧ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۶۶ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۵۰۳ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۲۰۲۲۹۲ مورد

شنبه ٢ بهمن ١٣٩٥ ساعت ١١:١٠ ق.ظ   ( بازدید : 857 نفر )

مصرف پرتقال، خطر ابتلا به سرطان نای را تا 50 درصد کاهش می دهد .

به گزارش پایگاه خبری وبدا، مسئول تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بجنورد گفت : مصرف پرتقال و دریافت کافی ویتامین C به کاهش شدت علایم سرماخوردگی و کاهش طول مدت آن نیز کمک می کند.

«جودت» افزود : دریافت کافی ویتامین C موجب حفاظت فرد در برابر بیماری های قلبی می شود.

وی با بیان این که ویتامین C موجود در مرکبات باعث مهار تشکیل مواد سرطان زا در معده می شود، تصریح کرد : مصرف منظم و فراوان انواع مرکبات، یکی از روش های پیشگیی از ابتلا به سرطان روده بزرگ است.

وی اظهار داشت : افرادی که ویتامین C کمتری در روز مصرف می کنند، بیشتر با خطر ابتلا به آب مروارید مواجه می شوند.

وی عنوان کرد : پرتقال به دلیل دارا بودن فولات برای پیشگیری از کم خونی ناشی از کمبود اسید فولیک مفید است.

وی خاطر نشان کرد : پرتقال دارای انواع ویتامین، کربوهیدرات، پتاسیم، فولات، کلسیم و فسفر، منیزیوم و مس است که همگی در فرآیند رشد جسمی و پیشگیری از بیماری ها دخالت دارند.


منبع : صفحه اصلی فارسی سال 1397 چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.