پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
شنبه ٨ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۴۵ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۲۱۰ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۲۰۵۲۳۲ مورد

چهارشنبه ٤ اسفند ١٣٩٥ ساعت ١٠:٤٣ ق.ظ   ( بازدید : 74 نفر )

در آستانه سال نو نظارت های بهداشتی بر اماکن تهیه و توزیع شیرینی با اولویت استفاده از مواد اولیه سالم تشدید می شود.

به گزارش « وب دا » مدیرگروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی با بیان این مطلب گفت : نظارت بر اماکن تهیه و توزیع شیرینی با اولویت استفاده از مواد اولیه سالم و بهداشتی از جمله استفاده از رنگ های طبیعی دارای مجوز قانونی ، خامه پاستوریزه ، تخم مرغ نشان دار ، شیر استریلیزه یا پاستوریزه و جعبه های شیرینی بهداشتی از اقدامات بازرسان و کارشناسان بهداشت محیط در برنامه سلامت نوروزی است.

مهندس « محمود بهنیا » تصریح کرد : یکی از اقدامات کارشناسان و بازرسان بهداشت محیط توجه ویژه به کنترل روغن مصرفی در تهیه غذای رستوران ها و به خصوص شیرینی و قنادی ، توجه ویژه به میزان نمک مصرفی در غذا و استفاده از نمک تصفیه شده و عدم استفاده از سنگ نمک در تهیه غذا و نان می باشد.

وی همچنین افزود : باید در صورت استفاده از ظروف یکبار مصرف در بسته بندی غذا ، از ظروف یکبار مصرف مناسب ترجیحا ظروف یکبار مصرف بر پایه گیاهی و یا آلومینیومی استفاده شود .

به گفته « بهنیا »  ساماندهی عرضه محصولات دخانی و ممنوعیت استعمال و تبلیغات دخانیات در اماکن عمومی نیز در برنامه سلامت نوروزی تاکید شده است.


منبع : وب دا چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.