در آستانه سال نو نظارت های بهداشتی بر اماکن تهیه و توزیع شیرینی با اولویت استفاده از مواد اولیه سالم تشدید می شود.
به گزارش « وب دا » مدیرگروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی با بیان این مطلب گفت : نظارت بر اماکن تهیه و توزیع شیرینی با اولویت استفاده از مواد اولیه سالم و بهداشتی از جمله استفاده از رنگ های طبیعی دارای مجوز قانونی ، خامه پاستوریزه ، تخم مرغ نشان دار ، شیر استریلیزه یا پاستوریزه و جعبه های شیرینی بهداشتی از اقدامات بازرسان و کارشناسان بهداشت محیط در برنامه سلامت نوروزی است.
مهندس « محمود بهنیا » تصریح کرد : یکی از اقدامات کارشناسان و بازرسان بهداشت محیط توجه ویژه به کنترل روغن مصرفی در تهیه غذای رستوران ها و به خصوص شیرینی و قنادی ، توجه ویژه به میزان نمک مصرفی در غذا و استفاده از نمک تصفیه شده و عدم استفاده از سنگ نمک در تهیه غذا و نان می باشد.
وی همچنین افزود : باید در صورت استفاده از ظروف یکبار مصرف در بسته بندی غذا ، از ظروف یکبار مصرف مناسب ترجیحا ظروف یکبار مصرف بر پایه گیاهی و یا آلومینیومی استفاده شود .
به گفته « بهنیا » ساماندهی عرضه محصولات دخانی و ممنوعیت استعمال و تبلیغات دخانیات در اماکن عمومی نیز در برنامه سلامت نوروزی تاکید شده است.