دوشنبه ٤ ارديبهشت ١٣٩٦ -

شنبه ٢٨ اسفند ١٣٩٥ ساعت ١٦:١٠ ب.ظ   ( بازدید : 107 نفر )

مقاله اعضای هیات علمی واحد توسعه تحقیقات بالینی دانشگاه منتشر شد.

به گزارش وبدا معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه گفت: با هدف ارتقای سطح کمی و کیفی پژوهش های بالینی، واحد توسعه تحقیقات بالینی (CRDU) دانشگاه به همت معاونت تحقیقات و فناوری و مسئولان  مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی امام رضا (ع) در محل این بیمارستان در مهرماه سال جاری شروع به کار کرد.

دکتر "علیرضا گلشن " اظهار داشت: این واحد فعالیت خود را زیر نظر مستقیم معاونت پژوهشی دانشگاه با 40 نفر از اعضای هیات علمی بالینی و 3 نفر از اعضای هیات علمی پژوهشی بصورت محدود آغاز کرده است.

به گفته وی با گذشت کمتر از شش ماه از فعالیت این مرکز اولین مقاله این واحد تحت عنوان "Rupture of Spinal Aneurysm: A Rare Case Report"  توسط خانم دکتر امینی و آقای دکتر مقبلی در مجله (IJSR) منتشر شده است.

وی تاکید کرد: همچنین 6 طرح تحقیقاتی نیز توسط اعضای هیات علمی مستقر در این مرکز در مرحله داوری قرار دارد.

وی اظهار داشت: با توجه به استقبال و درخواست اعضای هیات علمی بالینی بیمارستان امام علی (ع)و با حمایت های رئیس این بیمارستان ،توسعه واحد تحقیقات بالینی در بیمارستان امام علی (ع) نیز محقق گردیده است و از این پس اعضای هیات علمی مستقر در این بیمارستان می توانند فعالیت های تحقیقاتی خود را زیر نظر این واحد دنبال کنند.