حذف گوشت قرمز از برنامه غذایی بیماران سرطانی ممنوع است.
به گزارش پایگاه خبری وبدا، مسئول تغذیه بیمارستان امام علی (ع) بجنورد گفت : مبتلایان به سرطان به دلیل از دست دادن پروتئین به 400 گرم گوشت قرمز در هفته نیاز دارند و حذف آن از برنامه غذایی بسیار اشتباه و جبران ناپذیر است.
«شادی ارکی» افزود : مصرف گوشت از تحلیل عضلانی پیشگیری می کند و مصرف روزانه یک عدد تخم مرغ برای این بیماران مفید است البته گوشت ها باید به طور کامل پخته شوند و تخم مرغ هم نباید عسلی باشد.
وی تصریح کرد : مصرف به اندازه گوشت قرمز نه تنها برای این بیماران مفید است بلکه از عواقب بعدی نیز پیشگیری می کند.
وی تاکید کرد : در 3 روز نخست شیمی درمانی به دلیل حالت تهوع به بیماران اصرار نکنید مواد پروتئینی مصرف کنند زیرا حالت تهوع را تشدید می کند.