مصرف زردچوبه در پیشگیری و درمان سرطان موثر است.
به گزارش پایگاه خبری وبدا مسئول تغذیه بیمارستان امام علی (ع) بجنورد گفت : طالبی، انجیر، پیاز، گلابی، انواع انگور، کدو حلوایی و خانواده کلم جزو مواد غذایی موثر و مفید برای درمان سرطان هستند.
«شادی ارکی»تصریح کرد : مصرف میوه و سبزی فراوان در پیشگیری از عود بیماری سرطان بسیار موثر است و مصرف آب میوه به دلیل اندیس گلایسمیک بالا باعث ترشح بیشتر انسولین و چاقی می شود که در مورد انواع کانسر بسیار خطرناک است.
وی تصریح کرد : مصرف سبوس گندم در مقادیر بالا فیتو استروژن دارد و در بیماران سرطانی وابسته به هورمون توصیه نمی شود.
وی به اهمیت ویتامین D در پیشگیری و درمان سرطان اشاره کرد و اظهار داشت : مصرف ویتامین D در پروسه درمان و پیشگیری از عود مکرر کانسرها بسیار مهم است بنابراین مبتلایان به سرطان از مصرف مواد غذایی ویتامین D نظیر تخم مرغ، جگر و گوشت غافل نشوند.