پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
جمعه ٧ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۶۵ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۲۷۲۴ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۲۰۴۵۱۳ مورد


63بازرس و کارشناس بهداشت محیط بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی استان در ماه مبارک رمضان نظارت خواهند داشت.

به گزارش « وب دا » مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان برخی از فعالیت های خاص همانند تهیه و فروش مواد غذایی از جمله زولبیا ، بامیه ، آش ، حلیم و .. آغاز می شود به همین منظور در راستای جلوگیری از بروز و شیوع بیماری های مرتبط با غذا و آب ؛نظارت ، کنترل و بازرسی هاي بهداشتی تشدید می شود.
مهندس « محمود بهنیا » تصریح کرد : حضور فعال بازرسین از ساعت 8 صبح تا ساعت 20 الی 22 شب بسته به موقعیت مکانی و زمانی متغییر می باشد و از ساعت 22 شب تا 8 صبح نیز به صورت آنکال و در صورت گزارش تخلف در محل حضور خواهند یافت.
این مسئول افزود : هماهنگی لازم نیز با شهرداری ، نیروی انتظامی و مراجع قضایی به منظور برخورد قانونی با متخلفان و دستفروشان عرضه کننده مواد غذایی نیز صورت گرفته است.
وی همچنین تاکید کرد : شهروندان در صورت داشتن شکایت و مشاهده تخلف موارد را می توانند به سامانه 190 اطلاع دهند


منبع : وب دا چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.