چهارشنبه ٢٩ شهريور ١٣٩٦ -

بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه در برنامه بسیج سلامت نوروزی 96 ،چندین رتبه کشوری کسب نمود.

به گزارش « وب دا » مدیرگروه بهداشت محیط و حرفه ای دانشگاه بیان کرد : بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه رتبه اول کشوری در شاخص درصد پوشش بازدید اماکن عمومی حساس ، رتبه سوم کشوری در شاخص درصد پوشش بازدید اماکن بین راهی ،رتبه پنجم کشوری در شاخص بازدید انجام شده به ازای هر نفر و رتبه پنجم در تعداد اخبار و شکایات رسیدگی شده درسامانه بهداشت 190 در بین دانشگاه های همتراز را کسب نمود .
مهندس « محمود بهنیا » تصریح کرد : ازمهم ترین اهداف بازرسان بهداشت محیط طی برنامه بسیج سلامت نوروزی؛ کنترل سامانه های آب شرب ، رستوران ها ، هتل ها ، مجتمع های پذیرایی و اماکن بین راهی ، پارک ها ، مراکز تفریحی ، آرایشگاه های زنانه و مردانه و فروشگاه های زنجیره ای مواد غذایی و سایر مراکز تهیه و توزیع و اماکن بوده است .