شنبه ٢٥ آذر ١٣٩٦ -

چهارشنبه ١٩ مهر ١٣٩٦ ساعت ١:٥١ ق.ظ   ( بازدید : 237 نفر )

عضو هیات بورد تخصصی آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت در بجنورد، شتاب رشد و تعالی در دانشگاه جوان و پویای خراسان شمالی را بسیار امیدوار کننده عنوان کرد .

به گزارش «وب دا» دکتر هزاوه ای از همدلی مسئولان دانشگاه در مسیر توسعه و ارتقاء مجموعه دانشگاه تقدیر نمود و اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی را در بسیاری از جهات ویژه دیدم و نیروهای بسیار با انگیزه که گرچه جوان هستند ولی پختگی و دانش زیادی دارند ، در آن فعالیت می کنند .

وی افزود : در این دانشگاه و در دانشکده بهداشت اقدامات حرفه ای خوبی در راستای ارتقاء سلامت جامعه انجام گرفته است و درخواست ایجاد رشته کارشناسی ارشد آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت در این استان می تواند در ارتقاء سطح آگاهی مردم و ترویج آموزه های بهداشتی بسیار اثر گذار باشد.

وی با تقدیر از انجمن علمی دانشکده بهداشت در برپایی چادر بهداشت که حرکتی نمادین در راستای آموزش مسائل بهداشتی در جامعه می باشد، عنوان کرد : فکر، ایده، انگیزه، پتانسیل و توانایی های موجود در این دانشکده نیاز به میدان های بزرگتری برای نمود دارد که از آن جمله می توان به افزایش فضاهای آموزشی و نیروی انسانی اشاره کرد.

به گفته وی در بسیاری از دانشگاه ها، دانشکده بهداشت از نظر علمی و در بحث تعداد مقالات، نیروی انسانی و هیات علمی و امکانات تحقیقاتی و پژوهشی و ... نقش اساسی در ارتقاء جایگاه دانشگاه  و اثر بخشی در جامعه دارد.

دکتر هزاوه ای تصریح کرد : خوشبختانه دانشجویان دانشکده بهداشت بجنورد بسیار کوشا، آگاه، با نشاط و آشنا به مسائل دانشکده هستند و ارتباط نزدیک اساتید این دانشکده با دانشجویان نقطه مثبت و بسیار با اهمیتی است.

وی خاطرنشان کرد : بحث ارتقاء اعضای هیئت علمی دانشکده، افزایش تجهیزات مرتبط با تولیدات رسانه ای، لزوم کاهش دغدغه های دانشجویان و ضرورت توجه به جایگاه مراکز تحقیقاتی و ارتقاء آن ها در دانشکده باید مورد توجه بیشتر قرار گیرد.

وی تاکید کرد : پروژه های تحقیقاتی دانشجویان باید افزایش بیابد و ارتباط دانشکده بهداشت با معاونت بهداشتی نزدیک تر گردد تا مانعی در زمینه آموزش های دانشجویان در فیلد وجود نداشته باشد.

دکتر «هزاوه ای»هم چنین تلاش ،پویایی و انگیزه مندی ریاست دانشکده بهداشت بجنورد را بسیار اثربخش و در خور تقدیر عنوان کرد و فکر باز و انگیزه های درونی دکتر حکاک را عامل مثبتی در رشد این حوزه دانست .

یک عضو دیگر هیات تخصصی بورد رشته آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت وزارت نیز در نشست با سرپرست دانشگاه عنوان کرد : زمینه ها و ظرفیت های خوبی در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی وجود دارد.

دکتر «کاوه» اظهار داشت : خوشبین هستیم که رشته کارشناسی ارشد آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت در دانشکده بهداشت بجنورد تصویب و راه اندازی شود.

وی تصریح کرد : به طور قطع با عنایت ریاست دانشگاه کمبود های داخلی مرتفع می گردد و تعاملات برون سازمانی تسهیل خواهد شد.

سرپرست دانشگاه نیز در این دیدار، تیم مدیریتی و اجرایی دانشگاه را تیمی قوی و یکدست توصیف نمود و عنوان کرد : پیشرفت های دانشگاه در سه سال گذشته بی نظیر بوده است.

دکتر «علی حق بین» اظهار داشت : این دانشگاه با سرعت در مسیر پیشرفت و توسعه حرکت می کند و به طور حتم طی سه سال آینده در بخش های آموزش و بهداشت اقدامات ارزشمند زیادی انجام خواهد شد.

وی به توسعه فضای فیزیکی دانشگاه و احداث پروژه های بزرگ عمرانی و زیربنایی از جمله بیمارستان 320 تختخوابی امام حسن (ع) بجنورد، افتتاح و راه اندازی 20 مرکز بهداشتی درمانی ،جذب نیروی انسانی و فراخوان هیات علمی برای تقویت پایه های آموزشی دانشگاه به عنوان قدم های بلند توسعه ای اخیر در دانشگاه اشاره کرد.

بر پایه این گزارش در ادامه مراسم کلنگ زنی ساختمان دانشکده بهداشت با حضور سرپرست دانشگاه و اعضای محترم بورد آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت و جمعی از مدیران، در پردیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار شد.