جمعه ٣١ فروردین ١٤٠٣ -

کارگاه آموزشی آشنایی رابطین و تیم بازرسی دانشگاه با برنامه پزشک خانواده برگزار شد.

به گزارش وب دا کارگاه آموزشی آشنایی رابطین و تیم بازرسی دانشگاه با برنامه پزشک خانواده، در محل سالن اجتماعات مرکز جامع خدمات سلامت حر با حضور تیم بازرسی دانشگاه و تدریس کارشناسان معاونت بهداشتی برگزار گردید .

دکتر حجازی ، رئیس اداره بازرسی دانشگاه در این خصوص اظهار کرد: طبق برنامه زمان بندی تعیین شده با هدف افزایش مهارت و آشنایی رابطین و اعضای تیم بازرسی دانشگاه با عملکرد واحدهای تابعه دانشگاه، کارگاه فوق برگزار گردید .

وی در ادامه افزود : رویکرد این اداره در جهت دستگیری و کمک به واحدهای تابعه دانشگاه به منظور رفع نواقص ، تقویت نقاط مثبت و شفاف سازی در عملکرد می باشد که این امر به ارتقا کیفیت عملکرد، بهره وری ، خدمت رسانی  و افزایش رضایت مردم کمک خواهد کرد.