پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
دوشنبه ١٠ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۲۲۷ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۶۹۶۷ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۲۲۵۷۰۶ مورد

دوشنبه ١ آبان ١٣٩٦ ساعت ٩:٤١ ق.ظ   ( بازدید : 174 نفر )

مصرف گردو، عامل مهم کاهش ابتلا به پوکی استخوان و سرطان سینه است.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، مسئول تغذیه مرکز بهداشت بجنورد گفت : خوردن گردو به صورت روزانه و مداوم می تواند در کاهش ابتلا به سرطان سینه و  تومورها موثر باشد.
«شهلا جودت» افزود : وجود آنتی اکسیدان ها و امگا 3 باعث می شود میزان ابتلا به سرطان و پوکی استخوان در فرد مصرف کننده کاهش یابد.
وی تصریح کرد : مصرف گردو برای همه گروه های سنی به دلیل خواص زیاد آن توصیه می شود و همه افراد می توانند با تعادل در مصرف گردو به دلیل کالری بالا از مزایای آن بهره مند شوند.


منبع : وب دا چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.