مصرف گردو، عامل مهم کاهش ابتلا به پوکی استخوان و سرطان سینه است.
به گزارش پایگاه خبری وب دا، مسئول تغذیه مرکز بهداشت بجنورد گفت : خوردن گردو به صورت روزانه و مداوم می تواند در کاهش ابتلا به سرطان سینه و تومورها موثر باشد.
«شهلا جودت» افزود : وجود آنتی اکسیدان ها و امگا 3 باعث می شود میزان ابتلا به سرطان و پوکی استخوان در فرد مصرف کننده کاهش یابد.
وی تصریح کرد : مصرف گردو برای همه گروه های سنی به دلیل خواص زیاد آن توصیه می شود و همه افراد می توانند با تعادل در مصرف گردو به دلیل کالری بالا از مزایای آن بهره مند شوند.