پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
دوشنبه ١٠ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۲۱۵ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۸۵۶ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۲۱۹۵۹۵ مورد

دوشنبه ١ آبان ١٣٩٦ ساعت ١٠:٧ ق.ظ   ( بازدید : 176 نفر )

افزایش میزان سدیم دریافتی زمینه ابتلا به پوکی استخوان را افزایش می دهد.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، مسئول تغذیه مرکز بهداشت بجنورد گفت : مقدار سدیم دریافت شده از طریق رژیم غذایی با بروز پوکی استخوان ارتباط دارد.

«شهلا جودت» افزود : زمانی که مقدار سدیم در بدن افزایش می یابد، سبب از دست رفتن کلسیم از طریق ادرار می شود.

وی تصریح کرد : بر اثر افزایش مصرف غذاهای فوری، آماده و یا کنسروی میزان سدیم دریافتی افزایش یافته و این مقدار بسیار بیشتر از میزان مورد نیاز بدن می شود.

وی اظهار داشت : ارتباط مثبتی بین رژیم حاوی پتاسیم و تراکم ماده معدنی استخوان در دوران قبل و بعد یائسگی وجود دارد که عامل مهم پیشگیری از پوکی استخوان در زنان است.

وی خاطر نشان کرد : مصرف کافی پروتئین باعث کاهش وزن، تقویت ماهیچه و کند شدن روند پیری در زنان می شود بنابراین با مصرف تخم مرغ،گوشت سفید و حبوبات که منابع خوب پروتئین است از بیماری های قلبی و سرطان پیشگیری کنید.


منبع : وب دا چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.