شنبه ٢٥ آذر ١٣٩٦ -

چهارشنبه ١٥ آذر ١٣٩٦ ساعت ٧:٥٩ ق.ظ   ( بازدید : 87 نفر )

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خراسان شمالی در پیامی فرا رسیدن 16 آذر را به دانشجویان و فرهیختگان جامعه دانشگاهی تبریک گفت.

در متن پیام تبریک آمده است:

بصیرت و موقع شناسی دانشجویان، سرمایه ای گران سنگ بوده و همواره موجب رسوایی مستکبران گردیده و در ۱۶ آذرماه سال ۱۳۳۲، نیز خون پاک سه شهید دانشجوی پیام آور آزادی خواهی و عزت دانشجویان مسلمان ایرانی شد.

نامگذاری این روز به نام مقدس دانشجو تلنگری است تا دانشجویان، جایگاه خطیر خود را در تعیین سرنوشت کشور فراموش نکنند و با شناخت کامل از تحولات درونی و بیرونی کشور با تلاش‌های شبانه‌روزی خود موجبات آزادی و پیشرفت کشور را فراهم کنند.

گرچه از شهادت دانشجویان شهید مهدی شریعت رضوی، احمد قندچی و مصطفی بزرگ نیا سال ها می گذرد اما بر همگان روشن می باشد که شانزده آذر نشان از پایمردی و ایستادگی دانشجوی مسلمان در برابر نظام سلطه دارد، یاد آور رشادت دانشجویانی است که سینه خود را در برابر تیرهای استعماری دشمن سپر کردند و در گذر زمان فریاد ضد استکباری ملت ایران را به گوش جهانیان رسانده اند.

اینجانب  تقارن ایام مبارک ماه ربیع الاول با روز دانشجو در سال جاری را به فال نیک می گیرم و این روز را که برگ زرینی از افتخارات دانشجویان عزیز است را به تمامی دانشجویان فرهیخته کشور بالاخص دانشجویان حوزه سلامت که نقش چشمگیری در توسعه و شکوفایی کشور عزیزمان دارند را تبریک عرض نموده و توفیق روزافزون دانشجویان عزیز را در تمامی امور زندگی در جهت اعتلای آینده ای درخشان به ویژه در عرصه فعالیت های علمی ،پژوهشی کشور از خداوند متعال مسالت دارم.

دکتر علی حق بین

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خراسان شمالی