پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
پنج شنبه ٣٠ فروردین ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۳۰ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۵۵۷ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۱۸۹۰۸۲ مورد

دوشنبه ٧ بهمن ١٣٩٢ ساعت ٩:١١ ق.ظ   ( بازدید : 1642 نفر )

سرخ کردن مواد غذايي با کره، روشي نامناسب و مضر است.

به گزارش « وب دا »مسئول بهبود تغذيه معاونت بهداشتی دانشگاه با اعلام اين مطلب گفت: به دليل برخي خواص کره نظير مقاومت نداشتن در مقابل حرارت بالا نمي توان آن را جايگزين روغن نباتي کرد.

«نسرين عليزاده» افزود: براي سرخ کردن مواد غذايي بايد از روغن هاي مخصوص سرخ کردني استفاده کرد زيرا کره در صورت استفاده براي سرخ کردن خاصيت خود را از دست مي دهد و مي تواند مضر باشد.

وي تصريح کرد: کره مواد مفيدي دارد که براي سلامت بدن بسيار ضروري است اما برخی افراد که بيماري و مشکل بدني خاصي دارند نمي توانند آن را مصرف کنند.

وي اظهار داشت: کره سرشار از ويتامين A است و علاوه بر بهبود تقويت بينايي باعث ايجاد تعادل هورموني در بدن مي شود.

وي خاطر نشان کرد: کره حاوي آنتي اکسيدان هاي فراواني است که از بدن در برابر آسيب هاي سلولي محافظت، از تضعيف عروق و اعصاب پيشگيري و به تقويت سيستم ايمني کمک مي کند.

«عليزاده» با بيان اين که کره داراي مقادير زيادي ويتامين هاي محلول در چربي به ويژه ويتامين D است، گفت: اين ماده غذايي قدرت عضلات را افزايش مي دهد، در درمان آرتريت مؤثر است و تا حدودي باعث جلوگيري از درد مفاصل مي شود، به شرط آن که به ميزان کافي مصرف شود.

وي افزود: چربي موجود در کره، باعث لطافت، نرمي و صافي پوست مي شود و از بروز بيماري هاي سطحي پوست نيز جلوگيري مي کند.


منبع : وب دا چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.