پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
شنبه ١ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۳۰ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۴۸ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۱۹۱۲۸۳ مورد


25 درصد عوامل اثر گذار بر سلامت مردم به عهده وزارت بهداشت و مابقی با دیگر سازمان ها و نهادها مرتبط است .

  به گزارش « وب دا » معاون بهداشتی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : 75 درصد عوامل اثر گذار بر سلامت مردم مربوط به عوامل اجتماعی و به عهده سازمان ها و نهادهای دیگر است.

دکتر « سید احمد هاشمی » با اشاره به اهمیت تغذیه در سلامت تصریح کرد : وزارت بهداشت با کمک بخش های دیگر بر روی استاندارد محصولات غذایی نظارت دارد تا میزان قند ، چربی و نمک محصولات تولید شده کاهش یابد.

وی افزود : کاهش قند نوشیدنی ها در کارخانجات ، کاهش میزان نمک در نان ها به کمتر از 1 درصد ،غنی سازی آرد با آهن برای رفع کم خونی و غنی سازی مواد غذایی با ویتامین D از جمله این اقدامات می باشد.

دکتر « هاشمی » تاکید کرد :مهم ترین عوامل خطر تغذیه ای شامل مصرف بالای قند ، نمک و چربی است و باید بتوانیم ذائقه مردم را به سمت مواد غذایی کم نمک و کم شیرین سوق داده و با کمک صنوف و صنایع میزان این عوامل خطر در مواد غذایی را کنترل نموده و کاهش دهیم .

 


منبع : معاونت بهداشت دانشگاه چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.