جمعه ٣٠ شهریور ١٣٩٧ -

چهارشنبه ٢٠ دی ١٣٩٦ ساعت ١٠:٥ ق.ظ   ( بازدید : 141 نفر )

برنامه های بسیج ملی تغذیه در شهرستان بجنورد ( 15 تا 30 دی ماه) تشریح شد.

به گزارش وب دا سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بجنورد اظهار داشت: بسیج ملی تغذیه با شعار پیشگیری وکنترل اضافه وزن و چاقی با تغذیه سالم  از 15 تا 30 دی ماه پیگیری می شود.

دکتر"بازخانه ای" تصریح داشت:در این راستا در شهرستان بجنورد یک دوره کلاس آموزشی ویژه طلاب برگزار شده است.

وی افزود: جلسه ای ویژه مراقبین بهداشت آموزش و پرورش و مراقبین سلامت مراکز جامع خدمات سلامت در خصوص تغذیه و چاقی برگزار می شود.

به گفته وی 25 دی ماه جلسه آموزشی ویژه امور بانوان ادارات و 30 دی ماه نیز جلسه ای برای سفیران سلامت و  رابطین برگزار  می شود.

وی تصریح کرد:در همین راستا اتوبوسی در محل مصلی جهت ارائه خدمات مشاوره ای به نمازگزاران مستقر شد .

دکتر"بازخانه ای"اظهار داشت:جلسه ای برای اولیای دانش آموزان و جلسه مشاوره تغذیه ویژه دانشجویان برگزار می شود و 8 بهمن نیز جلسه آموزشی برای اغذیه فروشان با همکاری واحد بهداشت محیط برگزار خواهد شد همچنین در بوستان شهربازی ویژه بیماران دیابتی و مبتلا به چاقی برنامه مشاوره تغذیه و صبحانه سالم خواهیم داشت.

وی از دیگر برنامه ها در این راستا به برگزاری کلاس آموزشی برای کارکنان صدا و سیما، اداره برق،اداره آب و اداره مخابرات در خصوص تغذیه و چاقی و جلسه ای نیز برای مدیران مدارس آموزش و پرورش استثنایی در خصوص چاقی اشاره کرد.