انواع مواد غذایی حاوی ویتامین ها و املاح باید به غذای شیرخوار اضافه شود .
به گزارش وب دا کارشناس تغذیه مرکز بهداشت بجنورد گفت: باید از انواع سبزی های زرد و نارنجی رنگ مانند کدو حلوایی و هویج که دارای ویتامین A هستند در غذای شیرخوار استفاده شود.
"شهلا جودت" با اشاره به این که جعفری، شوید و گشنیز که دارای ویتامین A و C هستند را فراموش نکنید، اظهار داشت:غلات و حبوبات جوانه زده دارای انرژی ،پروتئین ،ویتامین و املاح هستند و می توان ابتدا گندم ،ماش یا عدس جوانه زده را تهیه و پودر نمود و آن را در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری کرد و هر بار یک قاشق مرباخوری به غذای کودک اضافه کرد.
به گفته وی از پودر انواع مغزها مانند گردو،بادام و پسته به استثنای بادام زمینی می توان برای کودکان بزرگ تر از 9 ماه استفاده کرد.