پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
شنبه ١ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۵۲ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۶۸۵ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۱۹۱۹۲۰ مورد


کارگاه آموزشی کاهش چربی، قند و نمک برای مسئولین فنی کارخانجات و کارگاه های استان و کارشناسان در معاونت غذا و داروی خراسان شمالی برگزار شد.

به گزارش وب دا معاون غذا و داروی دانشگاه با اعلام این خبر بیان کرد: این دوره که توسط یکی از اساتید دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای مسئولین فنی واحدهای تولیدی استان و کارشناسان با عنوان کاهش استفاده و مصرف چربی، قند و نمک در محصولات غذایی و آشامیدنی برگزار گردید ، مورد استقبال قرار گرفت.

دکتر علی یوسفی افزود : برگزاری این دوره آموزشی در راستای ارتقاء سطح سلامت جامعه و اجرایی نمودن برنامه عملیاتی معاونت غذا و دارو صورت گرفت و با توجه به  اهمیت تولید محصولات سالم و کاهش مصرف چربی و قند و نمک برای کاهش بیماریهای واگیر ،برگزاری این دوره ها و تداوم آن ها اثربخش می باشد.


منبع : وب دا چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.