افرادی که رژیم های کم کالری را دنبال می کنند ، لبو را به برنامه غذایی خود اضافه کنند .
به گزارش پایگاه خبری وب دا، مسئول تغذیه مرکز بهداشت بجنورد گفت : لبو بسیار کم چرب و کم کالری اما سرشار از فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی است.
«شهلا جودت» افزود : لبو حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین C است که جزو آنتی اکسیدان های قوی محسوب می شود.
وی تصریح کرد : لبو منبع سرشار از نیاسین، ویتامین B5، B6، کاروتونوئیدها و مواد معدنی نظیر آهن، منگنز و منیزیوم است.
وی با بیان این که، پتاسیم موجود در لبو تنظیم کننده ضربان قلب است، اظهار داشت : پتاسیم موجود در لبو می تواند متابولیسم داخل سلولی را با مقابله کردن با اثرات زیان آور سدیمی منظم سازد.