خطر ابتلا به بیماری ام. اس ،بیماری های التهابی روده و سرطان با مصرف شکر افزایش می یابد.
به گزارش پایگاه خبری وب دا، متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت : اولین غذای سلول سرطانی قند است و هر چه مصرف قند و شکر و نشاسته بیشتر باشد شانس ابتلا به ام. اس و سرطان بیشتر خواهد شد.
دکتر «عربی» افزود : مصرف نمک نیز خطر ابتلا به برخی سرطان ها از جمله سرطان معده و روده بزرگ را افزایش می دهد .
وی تصریح کرد : با مصرف میوه و سبزیجات تازه و غذاهای فیبری به حفظ سلامت خود کمک کنید و از مصرف زیاد غذاهای چرب ، شور ، شیرین که ریسک ابتلا به سرطان و انواع بیماری های غیرواگیر را افزایش می دهد خودداری نمایید.