پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
شنبه ١ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۵۳ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۳۹۰ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۱۹۱۶۲۵ مورد

دوشنبه ٢ بهمن ١٣٩٦ ساعت ١٠:٣ ق.ظ   ( بازدید : 176 نفر )

خطر ابتلا به بیماری ام. اس ،بیماری های التهابی روده و سرطان با مصرف شکر افزایش می یابد.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت : اولین غذای سلول سرطانی قند است و هر چه مصرف قند و شکر و نشاسته بیشتر باشد شانس ابتلا به ام. اس و سرطان بیشتر خواهد شد.

دکتر «عربی» افزود : مصرف نمک نیز خطر ابتلا به برخی سرطان ها از جمله سرطان معده و روده بزرگ را افزایش می دهد .

وی تصریح کرد : با مصرف میوه و سبزیجات تازه و غذاهای فیبری به حفظ سلامت خود کمک کنید و از مصرف زیاد غذاهای چرب ، شور ، شیرین که ریسک ابتلا به سرطان و انواع بیماری های غیرواگیر را افزایش می دهد خودداری نمایید.


منبع : وب دا چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.