پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
جمعه ٧ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۴۴ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۳۰۳۵ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۲۰۴۸۲۴ مورد

دوشنبه ٢ بهمن ١٣٩٦ ساعت ١٠:١٠ ق.ظ   ( بازدید : 154 نفر )

چای سبز را 5 دقیقه پس از تهیه میل کنید و زمان نوشیدن آن را به تعویق نیندازید.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و متخصص تغذیه گفت : چای سبز نوشیدنی بسیار مفید و مناسب و سرشار از آنتی اکسیدان است .

دکتر «سید مصطفی عربی» افزود : مصرف چای سبز حداکثر 3 تا 4 فنجان در طول شبانه روزی توصیه می شود.

وی تصریح کرد : مصرف بیش از این مقدار چای سبز اثرات منفی بر روی کبد دارد.

وی توضیح داد : چای سبز را می توان به همراه آب سرد درون قوری ریخت و روی حرارت قرار داد و از لحظه جوشیدن 5 دقیقه زمان لازم است تا آماده مصرف شود.

وی خاطر نشان کرد : چای سبز آنتی اکسیدان قوی می باشد و خطر ابتلا به برخی سرطان ها را کاهش می دهد.


منبع : وب دا چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.