سه شنبه ١ اسفند ١٣٩٦ -

سه شنبه ٢٤ بهمن ١٣٩٦ ساعت ١٠:٤٢ ق.ظ   ( بازدید : 100 نفر )

معاون آموزشی دانشگاه فضای آموزشی دانشگاه را فضایی مناسب عنوان کرد که شرایط بسیار خوبی را برای پیشرفت دانشجویان مهیا نموده است.

به گزارش وب دا دکتر"گنجی" در آئین معارفه دانشجویان ورودی جدید دانشگاه اظهار داشت:160 عضو هیات علمی در دانشگاه ، دانشجویان را همراهی می کنند و کمک و راهنمای آن ها هستند اما کار اصلی بر عهده خود دانشجویان است.

وی ضمن قرائت سوگندنامه دانشجویان ورودی جدید اظهار داشت:همگی بایدبه مفاد این سوگندنامه وفادار باشیم و سرلوحه کار خود قرار دهیم و در دوران تحصیل از آن استفاده ببریم .

دکتر"گنجی" اظهار داشت:دانشجویان طی سال های تحصیل خود حرفه ای شدن را برای ورود به جامعه فرا می گیرند .

به گفته وی همه فارغ التحصیلان در شرایط مشابهی دوران تحصیل خود را به اتمام نمی رسانند و خوشا یه حال افرادی که در این دوران علاوه بر تحصیل به رشد سایر ابعاد وجودی خود نیز توجه می نمایند و در مسیر تعالی گام برمی دارند.

وی تاکید کرد:منابع آموزشی به خوبی افزایش یافته است و همچون سابق محدود نیست و اساتید شما در دانشگاه الگوهایی هستند که به دانشجویان کمک می کنند مهارت های مختلف را یاد بگیرند و حرفه ای شوند.

وی تصریح داشت:فرایندهای آموزشی قوانینی دارد که باید دانشجویان به آن پایبند باشند و آن ها را به درستی اجرا کنند.