90 درصد دانشجویان از کیفیت نهار سلف دانشگاه رضایت کامل دارند.
به گزارش وب دا مدیر دانشجویی دانشگاه با بیان این خبر گفت: 60 تا 70 درصد دانشجویان نیز طبق نظر سنجی کتبی از آن ها از کیفیت غذای شام رضایت دارند.
دکتر"قربانیان" اظهار داشت:سامانه الکترونیکی نظرسنجی تغذیه در نیمسال دوم 96 و 97 راه اندازی می شود و از طریق این سامانه نظرات جهت ارتقاء کمی و کیفی غذا با دقت بیشتری ارائه می گردد و آمار ارئه شده دقت و قوت بیشتری خواهد داشت.
به گفته وی الکترونیکی کردن سامانه نظرسنجی تغذیه میزان جلب مشارکت را نیز به نسبت نظرسنجی کتبی ارتقا می دهد.
وی افزود: راه اندازی این سامانه می تواند سبب نظارت بر ارتقاء کمی و کیفی غذاها شود تا افت کیفیت کمتر اتفاق بیافتد.