پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
جمعه ٧ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۶۹ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۲۳۹ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۲۰۲۰۲۸ مورد


به گزارش « وب دا » مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای دانشگاه با بیان این مطلب گفت : هرساله با نزدیک شدن ایام تعطیلات نوروزی با افزایش فعالیت برخی از مراکز تهیه ، توزیع ، عرضه و فروش مواد غذایی در سطح شهر و کنار جاده ها ، معاونت بهداشتی دانشگاه و مجموعه ای از ادارات مرتبط مسئولیت تامین شرایط بهداشتی و پیشگیری از بروز اپیدمی منتقله از آب و غذا در این ایام را بر عهده دارند.

مهندس « نوروزیان » تصریح کرد : برنامه  سلامت نوروزی از پانزدهم اسفند ماه آغاز شده و تا پایان پانزدهم فروردین ماه 97 توسط ۱۵ تیم بازرسی شهرستانی ، یک تیم بازرسی و یک تیم نظارتی استانی از ۸ صبح الی ۱۰ شب به صورت حضوری و از ۱۰ شب الی ۸ صبح به صورت آنکال با تاکید بر اماکن و مراکز حساس اجرا می شود.

وی در ادامه افزود : هدف از انجام این مانور حفظ و ارتقای سطح سلامت شهروندان و مسافران نوروزی در ایام تعطیلات می باشد.

به گفته وی شهروندان و مسافرین در صورت مشاهده عدم رعایت موازین بهداشتی در مراکز تهیه ، توزیع و فروش مود غذایی شامل رستوران ها ، آشپزخانه ، فست فودها ، قنادی ، سوپرمارکت و فروشگاه های بزرگ مواد غذایی و .. اماکن عمومی شامل مساجد ، مهمانپذیر، حسینیه و ... با تلفن رسیدگی به شکایات 190 تماس حاصل فرمایند


منبع : معاونت بهداشت دانشگاه چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.