سه شنبه ٣٠ مرداد ١٣٩٧ -

دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی موفق به کسب یک عنوان فرآیند برتر کشوری در یازدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری شد.

به گزارش وب دا مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه  با اعلام این خبر افزود: فرآیند آموزشی با عنوان «طراحی الگوی بهینه جهت اجرای واحد درسی اکولوژی انسانی و بهداشت بین الملل در قالب پیاده سازی طرح کمپین دانشجویی تنفس (تیم نجات فضای سبز)» که در حیطه تدوین و بازنگری برنامه های آموزشی توسط اساتید دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به یازدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری ارسال شده بود، حائز رتبه اول در سطح کشور شد.

به گفته خانم محبوبه طباطبایی چهر، صاحبان این فرآیند خانم  فرانک فیروزفر، آقای دکتر حمید رضا محدث حکاک، خانم معصومه طاهر پور، خانم ملیحه یزدانی از اعضای هیات علمی و همکاران دانشکده بهداشت دانشگاه می باشند.