جمعه ٣٠ شهریور ١٣٩٧ -

دوشنبه ٢٧ فروردین ١٣٩٧ ساعت ١٠:٤٦ ق.ظ   ( بازدید : 219 نفر )

توسعه مسئولیت پذیری اجتماعی در حوزه سلامت و اجتماعی شدن هر چه بیشتر امور مربوط به سلامت ، ضرورت و اهمیت بالایی دارد .

به گزارش وب دا سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان گرمه با تاکید بر این مطلب گفت: اجتماعی شدن سلامت یا توسعه مسئولیت پذیری اجتماعی در حوزه سلامت به معنای جلب مشارکت همه آحاد جامعه و سازمان ها در بخش سلامت می باشد.
دکتر "فخرانی" تصریح کرد : اقداماتی که در این راستا در شهرستان گرمه انجام شده شامل ترویج و توسعه برنامه خودمراقبتی در 4 حوزه فردی(تربیت سفیران سلامت خانوار) ، سازمانی ،  اجتماعی (تشکیل شوراهای ارتقاء سلامت در محیط کار) و خودیار با هدف ارتقاء سطح سواد جامعه است که در سطح شهرستان انجام می شود.
وی از دیگر برنامه های این حوزه به آگاه سازی و جلب توجه جامعه با برگزاری مسابقات فرهنگی ورزشی و آموزش عموم مردم ، برپایی ایستگاه سلامت در مناطق مختلف ، برپایی همایش شهرستانی پیشگیری از بیماری های غیر واگیر با رویکرد تغذیه سالم، برپایی همایش شهرستانی پیشگیری از سرطان ،برگزاری کارگروه سلامت و امنیت غذایی با دستور کار سند پیشگیری از بیماری های غیر واگیر، برگزاری بسیج های اطلاع رسانی و گرامیداشت روزجهانی قلب ، روزجهانی دیابت و . . . و  آموزش عموم مردم توسط پرسنل تحت پوشش شبکه اشاره کرد.