پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
سه شنبه ١١ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۸۹ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۲۳۳۳ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۲۳۳۶۴۸ مورد


سی امین جلسه ستاد اجرایی طرح تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی با حضور ریاست دانشگاه و با محوریت بررسی فعالیت ها و برنامه های کارگروه های بین المللی سازی و مرجعیت علمی دانشگاه برگزار شد .

به گزارش وب دا مسئول کارگروه بین المللی سازی در این جلسه گزارشی از فعالیت های انجام شده و برنامه های آتی این کارگروه ارائه نمود.

دکتر «حامد قاسم زاده مقدم» به تهیه کلیپ معرفی آموزشی دانشگاه به سه زبان فارسی، انگلیسی و عربی اشاره نمود و این گونه فعالیت ها را در راستای شناساندن دانشگاه به مجامع بین المللی بسیار موثر دانست و بر ادامه فعالیت های این چنینی تاکید و از مدیریت روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه که در تهیه این کلیپ نهایت همکاری را داشته‌اند قدردانی نمود.

معاون آموزشی دانشگاه نیز از آغاز فرآیند راه‌اندازی سایت انگلیسی معاونت ها و دانشکده ها خبر داد.

به گفته دکتر گنجی هم اکنون بارگزاری مطالب در حال انجام است و به زودی سایت های مذکور به بهره‌برداری می‌رسد، البته سایت انگلیسی معاونت آموزشی از چند سال پیش همزمان با آغاز کار کارگروه بین المللی سازی دانشگاه راه‌اندازی شد و در حال بروزرسانی می باشد.

وی از آمادگی این کارگروه جهت راه‌اندازی سایت انگلیسی برای بیمارستان ها نیز خبر داد که در صورت تمایل بیمارستان ها می تواند این امر عملی شود.

حاضران در جلسه بر تقویت زبان انگلیسی در اعضای هیات علمی و دانشجویان تاکید نمودند و پیشنهاد دادند که حداقل بخشی از دروس با زبان انگلیسی تدریس شود تا دانشجویان برای تقویت زبان انگلیسی تشویق شوند.

دکتر خانکلابی یکی از موارد مهم در این زمینه را بحث محتواسازی دانست که اساتید می توانند محتوای مجازی تولید شده توسط خود را به زبان انگلیسی نیز تهیه نمایند و در سایت های دانشگاه بارگزاری شود که خود به حضور پررنگ تر در مجامع بین المللی می تواند کمک کند.

در ادامه دکتر مهران وطنچیان دبیر ستاد طرح تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی دانشگاه با تاکید بر اهمیت مبحث مرجعیت علمی عنوان نمود: هر دانشگاهی در هر زمینه ای که زیرساخت های لازم را دارد بایستی متمرکز شود و از فعالیت های پراکنده در موضوعات متعدد پرهیز نماید.

مسئول کارگروه مرجعیت علمی نیز در این زمینه گفت: در بحث مرجعیت علمی نباید غیر منطقی عمل شود. بایستی زیرساخت های موجود، امکانات دانشگاه و علایق و زمینه های فعالیت اعضای هیات علمی دانشگاه و نیز نیازمندی های منطقه مد نظر قرار گیرد.

دکتر حامد مرتضوی بر کار تخصصی تر در هر زمینه ای که قرار است دانشگاه به عنوان مرجعیت علمی به آن بپردازد تاکید نمود و گفت: به عنوان مثال در زمینه طب سالمندان در دانشگاه خوب کار شده است و تمرکز در این زمینه بر مبحث سقوط در سالمندان بوده است.

 وی اعضای هیات علمی جوان و توانمند را پتانسیل بزرگی برای دانشگاه دانست که می توان با بهره گیری از این پتانسیل در زمینه مرجعیت علمی قدم‌های بزرگی برداشت.

دکتر رضا گنجی نیز در ادامه با عنوان اینکه جلسات متعددی جهت تعیین موارد مطرح در منطقه که می تواند در مرجعیت علمی مورد توجه قرار گیرد تشکیل شده است، این امر را پیچیده و متاثر از عوامل مختلفی دانست. وی از اساتیدی که مباحثی را مدنظر دارند که در آن زمینه ها کار کرده‌اند خواست تا در صورت تمایل به دبیرخانه طرح تحول در آموزش دانشگاه ارائه نمایند که این امر می تواند در تعیین موارد مرجعیت علمی کمک کننده باشد.

دکتر علی حق بین ریاست دانشگاه نیز اظهار داشت : در زمینه بین المللی سازی بایستی هم از بحث پاس داشتن زبان فارسی غافل نشد و هم بایستی در جهت تقویت زبان انگلیسی در دانشگاه پیش رفت تا بتوان در مجامع بین المللی حضور پررنگ تری داشت.

وی عنوان کرد: در خصوص بحث مرجعیت علمی نمی توان در همه زمینه ها وارد شد و بایستی مواردی که دانشگاه پتانسیل آن را از جهات مختلف دارد همچنین با توجه به بیماری های شایع در منطقه، موارد مرجعیت علمی تعیین شود و بر این موارد تمرکز نمود که در این ارتباط می توان با دانشگاه های کشورهای توسعه یافته نیز ارتباط برقرار نمود.

مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه نیز تکنولوژی آموزشی را مورد خوبی جهت طرح به عنوان مرجعیت علمی عنوان نمود.

 طباطبایی چهر با بیان اینکه نیروهای توانمندی در حوزه فناوری اطلاعات دانشگاه وجود دارند، دانشگاه را دارای این قابلیت دانست که بتواند در این زمینه به خوبی کار کند که لازمه آن این است که در سطح مدیریت دانشگاه به این امر نگاه ویژه‌ای باشد و ارتباط نزدیک تری بین مدیریت فناوری اطلاعات و حوزه آموزش دانشگاه وجود داشته باشد.

وی تصریح نمود: با توجه به اینکه کلان منطقه نه کشوری به عنوان قطب تکنولوژی آموزشی مطرح شده است، پرداختن ویژه به این موضوع می تواند در پیشبرد اهداف دانشگاه در راستای مرجعیت علمی بسیار موثر باشد.

در این جلسه نماینده مدیریت فناوری اطلاعات با بیان اینکه این مدیریت آمادگی کامل جهت همکاری با حوزه آموزش دانشگاه را دارد، بر لزوم تشکیل جلسات مشترک بیشتر برای هماهنگی بهتر بین بخشی تاکید نمود.

نماینده مدیریت روابط عمومی دانشگاه نیز پیشنهاداتی را در زمینه بین المللی سازی ارائه نمود و فعالیت های در حال انجام و کارهای انجام شده در این زمینه توسط این مدیریت را بیان نمود.


منبع : وب دا چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.