نظارت های کارشناسان بهداشت محیط بر اماکن بین راهی و تفرجگاه ها در فصل تابستان تشدید می شود.
به گزارش « وب دا » مدیرگروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : به دلیل اینکه در فصل تابستان هوا گرم است، در قالب این طرح نظارت بر اماکن و رستوران های بین راهی تشدید خواهد شد چراکه احتمال فساد مواد غذایی افزایش پیدا می کند و چنانچه مواد غذایی در شرایط استاندارد و خنک نگهداری نشوند، قابل استفاده نخواهند بود.
مهندس « نوروزیان » با اشاره به اینکه نظارت بر هتل ها، مسافرخانه ها، مراکز گردشی آبی و استخرها، کنترل یخ، کنترل سبزیجات و سالادها، بهداشت جایگاه های پمپ بنزین و سرویس های توالت عمومی بین شهری، در اولویت قرار دارد، افزود : 8 تیم سیار بهداشت محیط در استان در ایام تابستان به فعالیت خواهند پرداخت و در حالت آماده باش قرار دارند.
به گفته وی شماره تلفن 190 به صورت 24 ساعته آماده دریافت نظرات و شکایات مردم است.