پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
شنبه ١ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۴۶ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۱۰۳۸ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۱۹۲۲۷۳ مورد


مصرف مواد غذايي حاوي نيتريت و نيترات احتمال ابتلا به سرطان و بيماري هاي اعصاب و روان را افزايش مي دهد.

به گزارش پايگاه خبري وب دا، عضو هيئت علمي دانشگاه و متخصص تغذيه با اعلام اين مطلب گفت: مصرف زياد مواد غذايي حاوي نگهدارنده نيتريت و نيترات نظير سوسيس و كالباس ، احتمال ابتلا به بيماري هاي مزمن به ويژه سرطان را افزايش مي دهد.

دكتر" دعايي" افزود: اين مواد غذايي كارسينوژن يا سرطان زا هستند و به دليل آن كه در بدن باعث فعل و انفعالاتي مي شوند كه احتمال جهش هاي ژني را افزايش مي دهد، مي توانند در نهايت به ایجاد برخي از انواع سرطان ها منجر شوند.

وي توضيح داد: مصرف اين مواد، متابوليسم سلول ها را تحت تأثير قرار مي دهد و سلول هايي كه رشد و تكثير سريع تري دارند را دچار سرطان زايي مي كند.

وي اظهار داشت: مصرف مواد غذايي حاوي نيتريت و نيترات ،سلول هاي عصبي را نيز تحت تأثير قرار مي دهد و زمينه بيماري هاي اعصاب و روان نظير اختلالات دوقطبي را فراهم مي آورد.

وي عنوان كرد:ممکن است در آب آشاميدني نيز مقداري از اين مواد وجود داشته باشد اما اگر از حد طبيعي تجاوز نكند سلامت فرد را تهديد نمي كند .

وي خاطرنشان كرد: مصرف سبزيجاتي كه با آب حاوي نيترات آبياري شوند ، زمينه بيماري هاي مزمن را فراهم مي آورد.


منبع : وب دا چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.