چهارشنبه ٢١ آذر ١٣٩٧ -

چهارشنبه ١٧ مرداد ١٣٩٧ ساعت ١٣:٤٤ ب.ظ   ( بازدید : 99 نفر )

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی طی بازدید از رسانه ها و اصحاب رسانه استان به مناسبت روز خبرنگار بر لزوم انتشار اخبار واقعی و عدم بزرگ نمایی اخباری که به نفع مردم جامعه نیست، تاکید کرد.

به گزارش وب دا دکتر"حق بین" حرفه خبرنگاری را جزء مشاغل سخت عنوان کرد و اظهار داشت : در عصر ارتباطات و انفجار رسانه ها هستیم و اخبار در کمترین زمان ممکن در فضاهای مجازی و حقیقی منتقل می شود.

وی بر تاثیر گذاری رسانه بر مخاطب اشاره کرد و افزود: علم رسانه به هر شکلی می تواند مخاطب را تحت تاثیر قرار دهد اما در شرایط کنونی ایجاد روحیه امید و نشاط در جامعه باید در اولویت اصحاب رسانه باشد.

وی خواستار رعایت شرط انصاف در انتشار اخبار و اطلاعات شد و تصریح کرد: با توجه به شرایط کنونی باید اخباری منتشر شود که به نفع عموم بوده و رسانه ها از بزرگ نمایی های کاذب و نشر اخباری که نفع مردم را به دنبال ندارد بپرهیزند.

وی ضمن گرامیداشت روز خبرنگار اظهار داشت:باید دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی را به خوبی منتقل کنیم و پرورش دهیم.

وی رسانه ها را همراه همیشگی نظام سلامت دانست و به ضرورت انتشار اخبار و اطلاعات حوزه  سلامت به منظور رضایتمندی مردم جامعه تاکید کرد.