پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
یكشنبه ٩ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۱۷۶ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۷۹۳۶ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۲۱۸۴۴۵ مورد

یكشنبه ٢١ مرداد ١٣٩٧ ساعت ٨:٩ ق.ظ   ( بازدید : 441 نفر )

مسئول برنامه کودکان مرکز بهداشت بجنورد بر ضرورت مصرف ید به عنوان ماده مغذی ضروری برای رشد و تکامل کودکان تاکید کرد.

به گزارش وب دا "زیبا محمدی" اظهار داشت: اگر چه توصیه می شود نمک بسیار کم مصرف شود ولی همان مقدار کم هم باید حتما نمک ید دار تصفیه شده باشد.

وی با اشاره به این مطلب که کمبود ید موجب کاهش بهره هوشی و قدرت یادگیری در کودکان و دانش آموزان می شود افزود: یکی از دلایل اصلی کمبود این عنصر در بدن، کمبود ید در خاک و آب یک منطقه است که میزان ید در منابع غذایی حیوانی و گیاهی را کاهش می دهد و در نتیجه مردم آن منطقه در معرض کمبود ید قرار می گیرند.

وی یکی از راه های پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ید را افزودن ید به مواد غذایی مانند ید دار کردن نمک،نان و آب عنوان کرد .

به گفته "محمدی"ید دار کردن نمک به صرفه ترین،مطمئن ترین و سهل الوصول ترین راه پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود بد است و برای مصرف نمک در پخت غذا باید حتما از نمک های تصفیه شده ید دار به مقدار کم استفاده کرد.


منبع : وب دا چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.