پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
پنج شنبه ٦ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۵۰ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۱۲۵۴ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۲۰۰۲۰۳ مورد

سه شنبه ٣٠ مرداد ١٣٩٧ ساعت ٩:١٩ ق.ظ   ( بازدید : 1696 نفر )

به منظور پیشگیری از ابتلا به بیماری های قابل سرایت بین انسان و حیوانات رعایت اصول بهداشتی در ذبح دام الزامی است.

به گزارش« وب دا » معاون بهداشتی دانشگاه در این خصوص بیان کرد : کشتار دام در معابر و اماکن مسکونی سبب گسترش بیماری های مشترک بین انسان و دام می شود لذا بايد حتما ذبح دام جهت قربانی در کشتارگاه های دام و تحت نظر کارشناسان دامپزشکی انجام شود.
دکتر « سید احمد هاشمی » تصریح کرد : گوشت تازه ذبح شده باید 12 تا 24 ساعت قبل از مصرف در دمای یخچال ( صفرتا 8 درجه سانتی گراد )نگهداری شود تا عوامل بیماری زای ویروسی ، انگلی و باکتریایی موجود در آن از بین برود.
این مسئول تاکید کرد : در هنگام ذبح دام و قطعه قطعه کردن لاشه بايد حتما از دستکش و عینک استفاده شود و از هرگونه تماس با موجودات خارجی روی پوست و پشم دام (کنه ، کک و ... ) خودداری گردد.  
وی در ادامه افزود : توجه داشته باشيد كه در هنگام ذبح ،ترشحات یا خون حاصل از ذبح به داخل چشم یا دهان وارد نشود.
دکتر « هاشمی » همچنین یادآورشد : با توجه به مشاهده یک مورد ابتلا به تب کریمه کنگو در استان و فوت این فرد ؛به منظور پیشگیری از این بیماری کشنده رعایت بهداشت درذبح و مصرف گوشت تازه دام ضروري است .


منبع : وب دا چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.