پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
چهارشنبه ٢١ آذر ١٣٩٧ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۴۶ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۷۷۷ مورد

تعداد بازدید های کل : ۱۰۶۱۷۲۸ مورد

یكشنبه ١١ شهریور ١٣٩٧ ساعت ٩:٥٥ ق.ظ   ( بازدید : 33 نفر )

مدیر نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو بر ضرورت رعایت میزان سبوس گیری در آرد نان سنگک تاکید کرد .

به گزارش « وب دا » دکتر حسن براتی زاده در کارگروه گندم ، آرد و نان استان که در محل استانداری خراسان شمالی برگزار شد، بیان کرد : یکی از آیتم های اصلی کیفیت نان سنگک به عنوان یک نان مرغوب، میزان کم سبوس گیری آن می باشد که این موضوع در استان کمتر رعایت می شود.
وی افزود : توجه به میزان سبوس گیری آرد نان سنگک در نانوایی های استان ضرورت دارد و باید رعایت شود .
این مسئول همچنین یادآور شد : فروش نان های نانوایی های بدون نام و نشان و بدون مجوزهای سازمان غذا و دارو در فروشگاه ها با توجه به عدم رعایت شرایط بسته بندی و نگهداری، تهدیدی برای سلامت مردم است و باید از عرضه آن جلوگیری شود.


منبع : وب دا چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.