پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
جمعه ٧ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۴۷ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۱۵۵۳ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۲۰۳۳۴۲ مورد

دوشنبه ٢٦ اسفند ١٣٩٢ ساعت ١٣:٤١ ب.ظ   ( بازدید : 1556 نفر )

پيامهاي بهداشتي در سفر

1.        از آب آشاميدني سالم و بهداشتي و ترجيحاً از آب بسته بندي شده براي آشاميدن استفاده نماييد

2.       قبل از استفاده از آب آشاميدني در پارک ها، تفریحگاه ها و کنار جاده ها به تابلوي هشدار دهنده آن دقت نمایید.

3.      از يخ هاي بهداشتي در زمان سفر استفاده نموده و از مصرف يخ فله اي خودداري نماييد.

4.      از خوردن غذا و آشامیدنی ها در رستوران ها و مراکز عرضه مواد غذایی که موازین بهداشتی را رعایت نمی کنند، خودداری نماييد.

5.      از رستوران ها و مراكز عرضه مواد غذايي كه اصول بهداشتي را رعايت مي نمايند و پرسنل آن داراي كارت بهداشت معتبر هستند، استفاده نماييد .

6.       به منظور حفظ محیط زیست، به هنگام مسافرت زباله های تولیدی را در کیسه های مخصوص، جمع آوری و در محل های مناسب دفع نمایید.

7.      همه مواد غذایی و آشامیدنی مورد استفاده اعم از بسته بندی یا غیر بسته بندی شده  باید از منابع معتبر و مجاز تهیه گردد.

8.      همه مواد غذایی و آشامیدنی بسته بندی شده باید دارای برچسب مشخصات در بردارنده جمله نام و نشانی واحد تولیدی، شماره شناسه، نام تجاری، تاریخ تولید و انقضاء و مجوزهای لازم باشد.

9.       قبل از صرف غذا و همچنین بعد از توالت، دست‌ها کاملا شسته شوند.

10.     غذاهای پخته شده را بیش از 2 ساعت در دمای محيط نگهداری نکنید.

11.     براي مصرف مواد مجدد غذايي كه قبلاً پخته شد ه، آن را بصورت كامل داغ كنيد .

12.     غذاهای پخته شده را بیش از یک بار گرم نکنید .

13.   مواد غذايي را در طول مدت سفر تا قبل از مصرف سرد نگه داريد.

14.   براي انتقال غذا از محل تهيه به محلي ديگر از يك يخدان ( حاوي يخ ) استفاده كنيد .

15.   ميوه جات و سبزي جات را بخوبي شسته و سالمسازي نماييد.

16.    در هنگام مصرف سبزي و سالاد در رستوران ها از روند سالمسازي آن اطمينان كسب كنيد و در غير اين صورت از محصولات داراي پروانه ساخت از وزارت بهداشت استفاده نماييد .

17.   محصولات گوشتي مثل گوشت و مرغ و همبرگر را بطور كامل بپزيد به طوري كه حرارت كافي به همه قسمت هاي آن برسد .

18.   از مصرف نوشيدني‌هاي گرم در ليوان هاي يكبار مصرف و شفاف ( بي رنگ ) خودداري كنيد.

19.    در صورت استفاده از غذاهاي كنسرو شده پس از اطمينان از تاريخ مصرف آن و دارا بودن مجوز وزارت بهداشت ، ابتدا آن را به مدت 20 دقيقه جوشانده و سپس مصرف نماييد.

20.    از خرید ومصرف گوشت دام هایی که به صورت غیر مجاز کشتار شده اند مانند گوشت های قطعه شده فاقد مشخصات،گوشت چرخ کرده آماده و لاشه های فاقد مهر کشتارگاه جدا خودداری نمایید.

21.    گوشت و مرغ و ماهي را از فروشگاه هاي داراي مجوز دامپزشكي خريداري نماييد.

22.   در صورت مشاهده تخلف از مقررات بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، مراتب را به سامانه رسيدگي به شكايات وزارت بهداشت ( شماره تلفن 1490 ) اطلاع دهید.


منبع : وب دا چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.