چهارشنبه ٢١ آذر ١٣٩٧ -

سه شنبه ٢٧ شهریور ١٣٩٧ ساعت ١١:١٦ ق.ظ   ( بازدید : 148 نفر )

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه از ارتقاء سطح کیفی نشریات دانشجویی دانشگاه خبر داد.

به گزارش وبدا دکتر"فریمان ابراهیم زاده" اظهار داشت:به منظور ارتقاء سطح کیفی دانشجویان و کسب عنوان در جشنواره های نشریات سراسر کشور باید در خصوص نوع و کیفیت مطالب ، صفحه آرایی و گرافیک صفحات اقدامات اصولی انجام شود.
دکتر"ابراهیم زاده" تصریح کرد :به منظور ارتقاء سطح کیفی ،گرافیکی و صفحه آرایی نشریات ؛مشاور صفحه آرایی و گرافیک جذب شده تا با ایجاد تغییراتی بتوانیم رشد قابل ملاحظه در مخاطبان نشریات داشته باشیم.
به گفته وی کیفیت مطالب بر عهده خود دانشجویان است و برای کسب عنوان در جشنواره های سراسری باید در این خصوص توجه ویژه ای شود و خلاقیت و ابتکار در نوع مطالب و فرایند انتشار تاثیر گذار است.
وی افزود:بعد از انتشار نشریات، محتوا بررسی می شود و اگر موردی خارج آیین نامه  در نشریات باشد توسط شورای ناظر بر نشریات  دانشگاه محتوا بررسی و به تخلفات رسیدگی می شود.
وی با بیان اینکه تنها به دنبال افزایش کمی تعداد نشریات نیستیم اظهار داشت:ارتقاء سطح کیفی نشریات دانشگاه جزء اولویت های ماست و به دنبال بهبود کیفیت مطالب منتشره و نشریات هستیم.
دکتر" ابراهیم زاده" تصریح داشت: هم اکنون دانشگاه دارای 23 نشریه دانشجویی است
وی تعداد نشریات کارکنان دانشگاه را نیز 7 مورد عنوان کرد و افزود:نشریات در بخش های فرهنگی،مذهبی،علمی  و هنری به انتشار می رسند و محتوای آنها عموما در این بخش ها خلاصه می شود ضمن اینکه  آیتم ها پیرو  آیین نامه ناظر بر نشریات وزارتخانه است.
وی همچنین به برگزاری کارگاه هایی در این حوزه به منظور ارتقائ سطح کیفی مطالب نشریات دانشگاه پرداخت و افزود:کارگاه ها در حوزه نشریات شامل خبر نویسی،صفحه ارایی،گرافیک،روزنامه نگاری و حقوق نشریات برگزار می شود.
به گفته دکتر"ابراهیم زاده"در 6 ماه نخست امسال 16 بار انتشار نشریات انجام شد وبرخی نشریه ها چندین بار مجددا انتشار یافتند.