جمعه ٣١ فروردین ١٤٠٣ -

سه شنبه ١٧ مهر ١٣٩٧ ساعت ١٢:٥٧ ب.ظ   ( بازدید : 383 نفر )

سرپرست اداره بازرسی دانشگاه از برگزاری کارگاه آموزشی سلامت اداری و مبارزه با مفاسد و مصادیق آن خبر داد.

به گزارش وب دا  "هادی رضایی" اظهار داشت: کارگاه آموزشی 6 ساعته ای نیز با موضوع سلامت اداری ، مبارزه با مفاسد و مصادیق آن ویژه پرسنل بیمارستان امام حسن(ع) و آیت الله هاشمی رفسنجانی شیروان برگزار می شود.
"رضایی"تصریح کرد:این کارگاه از 29 مهر ماه تا یک آبان ماه به مدت دو روز در بیمارستان امام حسن(ع) و بعد آن در بیمارستان آیت الله هاشمی رفسنجانی شیروان برگزار خواهد شد .
وی با بیان این مطلب که این دوره آموزشی ویژه رابطین تمامی واحدها و کارکنان دانشگاه برگزار می شود تصریح کرد:در 6 ماه نخست امسال نیز کارگاه آموزشی با موضوع سلامت اداری ،مبارزه با مفاسد و مصادیق آن برای تمامی حسابداران و کارکنان مالی دانشگاه برگزار شد و به مباحث مربوط به این حوزه پرداختیم.