چهارشنبه ٢٣ آبان ١٣٩٧ -

یكشنبه ٦ آبان ١٣٩٧ ساعت ١٢:٢٧ ب.ظ   ( بازدید : 23 نفر )

برندگان شرکت کننده در مسابقه کتابخوانی از محتوای آموزشی ( کتابچه راهنمای تغذیه با شیر مادر) ویژه ادارات استان اعلام و جوایز آنان اهدا شد.

به گزارش " وب دا " کارشناس مسئول سلامت کودکان معاونت بهداشتی دانشگاه در این خصوص بیان کرد : به مناسبت هفته شیر مادر مسابقه کتابخوانی راهنمای تغذیه با شیر مادر برای کلیه ادارات استان برگزار شد.
" مریم دادجو " تصریح کرد : در این مسابقه فایل الکترونیکی کتابچه راهنمای مادران برای تغذیه با شیر مادر در اختیار پرسنل ادارات قرار گرفت که ۷۵ نفر از ادارات مختلف و ۲۷نفر از ادارات تابعه دانشگاه در مسابقه شرکت نمودند .
وی افزود : پس از قرعه کشی از بین نفرات برتر عاطفه سیدزاده از جهادکشاورزی ، صفیه علیپور از اداره محیط زیست و عذراقلعه نویی از شبکه بهداشت و درمان جاجرم به عنوان برنده نهایی اعلام و تقدیر شدند.