پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
دوشنبه ١٠ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۲۱۱ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۱۱۳۷ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۲۱۹۸۷۶ مورد

یكشنبه ١٣ آبان ١٣٩٧ ساعت ١١:٣٠ ق.ظ   ( بازدید : 490 نفر )

با جوشاندن غذاهای کنسروی به مدت ۲۰ دقیقه می توان از خطر مسمومیت کشنده بوتولیسم پیشگیری کرد.

به گزارش " وب دا " سرپرست مدیریت نظارت و ارزیابی دارو و مخدر معاونت غذا و دارو بیان کرد : بوتولیسم نوعی مسمومیت غذایی کشنده است که در اثر مصرف کشک غیرپاستوریزه ، غذاهای کنسروی ( که قبل از مصرف  حرارت مناسب به آن ها نرسیده ) و یا سوسیس و کالباس آلوده بروز می کند.
دکتر " فلاح " تاکید کرد : در صورت برآمدگی ،فرورفتگی ،زنگ زدگی و یانشتی قوطی های کنسرو از مصرف آن ها خودداری کنید.
وی با اشاره به اینکه نشانه ها و علائم این مسمومیت با تاخیر ( بعد از ۱۲ تا۲۴ ساعت) ظاهر می شود افزود : تاری دید ، دوبینی ، افتادگی پلک فوقانی ، عدم توانایی حرکتی ، اختلال تکلم ، لکنت زبان و دردگلو از علائم این مسمومیت است .
دکتر " فلاح " تاکید کرد : مهم ترین اقدام درمانی در این مسمومیت تجویز سریع داروی ضد سم در مراکز درمانی است و در صورت عدم درمان به موقع ممکن است فرد مسموم در اثر فلج تنفسی فوت نماید.


منبع : وب دا چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.