پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
سه شنبه ٤ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۲۳ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۸۶۴ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۱۹۶۵۲۱ مورد

دوشنبه ٢٤ دی ١٣٩٧ ساعت ١٣:١ ب.ظ   ( بازدید : 400 نفر )

نمک اصلی ترین علت افزایش فشارخون است و مصرف زیاد نمک خطر ابتلا به پوکی استخوان را نیز افزایش می دهد.

به گزارش « وب دا » مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : پرفشاری خون ، بیماری های قلبی و عروقی و سرطان ها در کشور رو به افزایش است که بروز این بیماری ها ارتباط مستقیمی با مصرف زیاد نمک دارد.
« نسرین علیزاده » افزود : مصرف زیاد نمک خطر ابتلا به سرطان معده را نیز افزایش می دهد.
این مسئول با اشاره به اینکه مقدار نمک مجاز در افراد بالای 50 سال و کودکان زیر 5 سال کمتر از 3 گرم نمک و افراد کمتر از 50 سال کمتر از 5 گرم است ،  تاکید کرد : برای تهیه و پخت غذا باید در انتهای پخت به مقدار کم از نمک های تصفیه شده یددار استفاه شود که کاملا بهداشتی است و ناخالصی های آن حذف شده و به دلیل خلوص بالا ید آن بهتر و به مدت بیشتر حفظ می شود.
وی همچنین یادآورشد : استفاده از هرگونه نمک با عناوین صنعتی ، طبیعی ، دریا و امثال آن ها به دلیل وجود ناخالصی می تواند به بروز عوارض نامطلوب در اندام های گوارشی ، کلیوی ، ریوی منجر شود .


منبع : وب دا چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.