پنج شنبه ٥ اردیبهشت ١٣٩٨ -

یكشنبه ٢١ بهمن ١٣٩٧ ساعت ١٢:١٧ ب.ظ   ( بازدید : 196 نفر )

ریاست دانشگاه به صورت سرزده از ساختمان در حال احداث دانشکده دندانپزشکی به همراه ریاست دانشکده دنداپزشکی و مدیرروابط عمومی و امور بین الملل بازدید کردند.

به گزارش " وبدا " دکتر علی حق بین در این بازدید از نزدیک روند پیشرفت این پروژه را بررسی نمود و قول مساعد برای حل مشکلات مالی پروژه جهت تکمیل ساختمان و تجهیزات دانشکده دادند.
ریاست دانشکده دندانپزشکی نیز در حاشیه این بازدید بیان کرد : عملیات احداث دانشکده دندانپزشکی در زمینی به مساحت ۴ هزار متر مربع از مرداد ۹۶ با اعتبار ۶میلیارد و ۸۰۰ میلیون  تومان در سایت پردیس دانشگاه آغاز شده است.
دکتر " احسان جعفری " تصریح کرد : پیشرفت فیزیکی پروژه ۹۵ درصد است که پیش بینی می شود تا ۲ماه آینده ساختمان این دانشکده به بهره برداری رسد.
این مسئول افزود : با راه اندازی این دانشکده مشکلات مکانی دانشجویان دندانپزشکی برطرف خواهد شد و دانشجویان در فضای مناسب و با بهره مندی از  امکانات بیشتر می توانند تحصیل نمایند.